Dostava i preuzimanje

Brza i pouzdana dostava

Naručeni proizvod/usluga putem sajta OPPOSITE biće Vam isporučen posredstvom predstavnika eksterne firme koja vrši dostavu robe za nas u roku od pet (5) radnih dana od dana kada smo Vam potvrdili narudžbu. 

Samo u slučaju nejasnoća ili bilo kakvih problema vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naš operater.

Transport robe je 100% osiguran od strane kompanije koja vrši isporuku i u slučaju nastanka bilo kakve štete, ista će biti u cijelosti nadoknađena kupcu.

Cijena isporuke za sve porudžbine je 11KM.

Obaveštenje o cijeni isporuke možete vidjeti prije same kupovine.

Nakon što ste završili proces poručivanja , na vašu e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, dobit ćete mail obavještenja da je vaša porudžbina ušla u process obrade.

Preuzimanje pošiljke

Eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas, pošiljke donose na adresu za isporuku u vremenskom periodu od 8h do16h.Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

 Ukoliko Vas ni u ugovorenom ponovljenom terminu ne pronađe na ugovorenoj adresi, pošiljka će biti vraćena, i u tom slučaju će se smatrati da ste odustali od narudžbe, te da ste ugovor raskinuli.

Služba prodaje putem sajta OPPOSITE će  naknadno kontaktirati kupca/potrošača kako bi ustanovili razlog neuručenja narudžbe, te kako bi se dogovorili o eventualnom ponovnom slanju proizvoda. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru listu preuzimanja.

Firma koja vrši dostavu robe za nas će uručenje pošljke pokušati u dva navrata.

Uobičajena praksa je, da Vas predstavnik eksterne firme koja vrši dostavu robe za nas, pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke.


Idi na početak stranice
>